Mijn favorieten (0)

Boot huren in Friesland

Boot huren in Friesland? Klik voor de beschikbare boten in de rechterkolom -->

Friesland is met afstand het meest aantrekkelijke watersport gebied om een boot te huren. Voor een groot deel is dit te danken aan de Friese meren, zoals het Sneekermeer, het Tjeukermeer, de Brekken, etc.
Gaat u dan ook een boot huren in Friesland dan is het een aanrader om de Friese meren een onderdeel te maken van uw vaarroute. Uiteraard moet die vaarroute wel afhankelijk zijn van welk type boot u gaat huren.

Motorjacht huren in Friesland

Wilt u Friesland per boot ontdekken tijdens bijvoorbeeld een welverdiende vaarvakantie waarbij u zelf niet al te actief bezig hoeft te zijn, dan gaat er niets boven een motorjacht huren in Friesland. Motorjachten kunt u hier op deze website Last minute varen.nl huren voor 2 tot 14 personen met in afmetingen van 6 tot 17 meter. Let wel op dat u een vaarbewijs nodig bent als u een motorjacht gaat huren boven de 15 meter lengte.

Zeiljacht huren in Friesland

Voor een meer actieve vaarvakantie kunt u ook een boot huren in Friesland waarbij u zelf de handen uit de mouwen moet steken. Hiervoor is een zeiljacht de beste optie. Genieten van de elementen en onbeperkte toegankelijke vaargebieden zoals het IJsselmeer en de Waddenzee.
U kunt ervoor kiezen om een handzaam kajuitzeiljacht te huren, maar u kunt ook voor het avontuur gaan en een spectaculair boot te huren uit de Bavaria Cruiser serie.

Zeiljacht huren in Friesland

Diverse boten voor een dag huren

Volop genieten van de waterrijke natuur in Friesland is ook uniek als u een sloep of toerboot gaat huren. Hiermee komt u op de mooiste plekjes van Friesland waar een motorboot of zeiljacht geen mogelijkheden kennen. Dus wilt u een boot huren voor 1 dag en lekker varen door Friesland en ook op de Friese meren, dan is een sloep huren ook een unieke belevenis.

 Boot huren in Friesland

Kijk op het aanbod van de verschillende boten in Friesland op deze website en zoek dan op Friesland. U kunt hier snel online een boot huren. Mocht u nog vragen hebben welk type bootverhuur in Friesland het beste past bij uw wensen dan kunt u contact met ons opnemen via de livechat of onderstaand contactformulier

Wij wensen u veel plezier!
 

Meer weten over een boot huren in Friesland?
Vul onderstaand formulier in.

Klantenservice

Live chat

Het is momenteel niet mogelijk om een live chat te starten.

Deel deze pagina