Mijn favorieten (0)

Opties

Kies hier uw opties.

Zeiljacht - 6 personen - 9.93 meter

Van 01 april 2022 16:00 uur tot 08 april 2022 10:00 uur

€ 1064,
95Dit is een snel en luxe zeiljacht, voorzien van vrijwel alle denkbare opties (o.a. boegschroef, kaartplotter, stuurautomaat). Het jacht heeft een modern dek en de kuip is volledig van teakhout. Dit jacht huurt u voor 2 tot 6 personen. De ruimte in de kajuit is optimaal benut, sfeervolle salon volledig in massief mahoniehout met fijne zitbanken aan weerszijden, een complete keuken en twee royale tweepersoons slaaphutten.

Het doorgelat grootzeil (met maindropsystem) en de Genua (rolfok) zijn, met de self-tailing lieren, bedienbaar vanuit de kuip. Het helmhout is voorzien van een stuurautomaat. Vanuit de kuip heeft u de beschikking over een Raymarine Kaartplotter, snelheids- dieptemeter, GPS, radar en kompas.

De volledig teakhouten (zelflozende) open kuip is ruim genoeg voor 6 volwassenen. De gasflessen bevinden zich veilig buiten op het achterdek in de gasbun. Op de spiegel bevindt zich tevens een buitendouche met warm en koud water. Aangemeerd in een haven sluit u de walstroomkabel aan zodat u kunt beschikken over stroom (220 volt).

De kajuit van dit prachtige jacht heeft een stahoogte van 1.80 meter. Een sfeervolle salon, volledig uitgevoerd in massief hout, met twee zijden lange zitbanken welke tevens de twee extra slaapplaatsen zijn. De lichtkleurige stoffering zorgen voor een frisse moderne look van het interieur. De hete lucht verwarming maakt het aan boord aangenaam warm bij minder mooi weer.

Een ruime slaaphut voor heeft bergkasten en een royaal tweepersoonsbed. De achterhut biedt ruimte voor twee volwassenen of drie kinderen.

De keuken is zeer volledig uitgerust met o.a. voldoende kookpannen, fluitketel, thermoskan en een compleet servies en keuken inventaris voor zes personen. Er is een nieuwe gasoven en een tweepits kooktoestel. Een diepe koelkist die na uitschakelen gedurende 12 uur lang de temperatuur vasthoudt. Het schip beschikt over een boiler voor warmwater.

De ruime sanitaire ruimte beschikt over een toilet (manueel bedienbaar), een wastafel en handdouche met warm en koud water en voldoende kastruimte. Aan boord tevens een flatscreen televisie met Digitenne en een radio-cd-speler. De waterkaarten van Friesland, het IJsselmeer, Waddenzee (op aanvraag) en Almanak liggen voor u klaar aan boord.

Een vaarbewijs is bij de huur van deze zeilboot niet verplicht. Goed zeemanschap en vaarervaring is vereist. Wij verwachten van u dat u de vaarregels kent en u zich daaraan houdt en ervaring hebt met varen met zeilboten.

Heeft u weinig ervaring of wilt u met wat meer zekerheid vertrekken? Dan worden er een of twee uren vaarles met een professionele instructeur bij gereserveerd. Zwemvesten krijgt u kosteloos mee.

Allrisk verzekerd met een eigen risico van € 1.000,- (waarborgsom) per schade.

  • Aantal personen: 2-6
  • Aantal bedden: 4
  • Lengte: 9.93 m.
  • Breedte: 3.25 m.
  • Diepgang: 1.35 m.