Mijn favorieten (0)

Opties

Kies hier uw opties.

Motorjacht - 6 personen - 11.20 meter

Van 01 oktober 2021 14:00 uur tot 08 oktober 2021 09:00 uur

€ 1360,
00Een prachtig jacht van 11.20 meter lang. Met 2 slaapcabines is dit een ruim schip voor 4 personen. Onder de XL tent is het goed toeven en niet alleen voor de opvarenden, maar ook voor de stuurmand die alle nodige zaken in een oogopslag kan overzien. Zo is er naast de standaard instrumenten ook een iPad aanwezig met digitale waterkaarten om u langs en door de mooiste plekjes van Nederland te loodsen. Natuurlijk manoeuvreert u zich met de boeg- en hekschroef overal moeiteloos in.

Eenmaal binnen in de ruime salon loopt u via de goede uitgeruste keuken en dinette door naar de voorste hut. Hier bevindt zich een tweepersoonsbed met een toiletruimte met douchemogelijkheid. Als u terug loopt via de salon, komt u in het ruime achterschip waar zich een slaapkamer bevindt over de volle breedte van het schip. Hierdoor is er voldoende opbergruimte te vinden. Ook bevindt zich in het achterschip een doucheruimte en separaat daarvan een toiletruimte.

Bij het huren van dit schip zonder vaarervaring is het bijboeken van een vaarcursus verplicht. Huisdieren zijn op dit schip niet toegestaan.

  • Personen: 2 - 6
  • Lengte: 11.20 m.
  • Breedte: 3.80 m.
  • Doorvaarthoogte: 4.50 m.
  • Diepgang: 1.10 m.